marți, 3 septembrie 2013

Animaluteeeee

Noua,oamenilor,ne plac animalutele.Animalutele in general sunt dragute si pufoase si misto.Iubesc animalutele.Dar nu toate animalutele.Unele animalute sunt naspa.

Porcii sunt naspa.Sunt grasi si miros urat si nu au maniere.De asta noua ne place sa-i omoram.Ii electrocutam,ii taiem cu drujba,le bagam dinamita in fund,ii bagam in camere unde ii gazam ca apoi sa explodeze cand vrem sa-i taiem.Dar cel mai dragut e cand le taiem jugulara cu satarul.Atunci putem sa strangem tot sangele,sa il lasam sa se coaguleze si apoi sa-l mancam ca un popor complet civilizat si deloc barbar care suntem <3.

Caii sunt naspa.Sunt asa de naspa ca noi i-am pedepsit de-a lungul vremurilor si i-am folosit pentru trasul carutelor sau in razboi.Cand imbatranesc,le dam cu toporul in cap,ca nu mai pot sa care.Merita,caii nu sunt pufosi.

Gainile si puii sunt naspa.Cotcodacesc toata ziua si fac galagie.Ca sa le pedepsim,ori le crestem la tara unde le luam si le rupem gatul cand avem pofta de o ciorba,ori in crescatorii.unde le transam cand vine camionul de la KFC.Imi place KFC,e picant.Nu si pufos,din pacate.

Vacile sunt naspa.Au coarne si fac muuu si fac caca aiurea pe strada.E bine ca putem sa le mulgem fara voia lor,imi place lapticul.Si lor le dam cu toporul in cap,doar ca pe ele putem sa le si mancam.

Animalutele din padure sunt naspa.Au coarne si cozi ciudate.E bine ca se mai duc politicienii de la noi sa mai traga cu pusca in ele.

Gandacii sunt cei mai naspa.Ei in principiu nu ne fac nimic,ei doar vin pe la noi prin casa pentru ca e mizerie.Dar noi cand ii vedem ii calcam,dupa care ne frecam putin piciorul de podea,sa fim siguri ca s-au intins bine.Dupa care il chemam pe tata,pentru ca ne e scarba sa adunam un gandac mort de pe podea.De mizerie in schimb nu ne e scarba,mizeria e draguta.

Cainii maidanezi,in schimb,sunt cei mai draguti.Au posibilitatea de a avea rabie sau alte boli.Rabia e draguta <3.Cateodata ne mai omoara copii,dar nu e vina lor,e vina copiilor ca le incalca teritoriul.Ce,nu e normal ca intr-o capitala europeana sa fie zone pe care cainii maidanezi le fi adjudecat prin pisare pe acolo?Sau ce,n-ati mai vazut caini maidanezi la kilometrul 0 in Londra?Saracii,au si ei un suflet.Catelusii sunt cei mai buni prieteni ai omului atunci cand nu sar la gatul lor.Iubesc catelusii pufosi <3.

Treziti-va dracului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu